Nieuwe dingen

In den beginne

posted by melanie December 24, 2012 5 Comments

Het leuke van een nieuw begin is dat je nog geen idee hebt van waar het heengaat, laat staan van of en hoe het eindigen zal. Als iemand me dan ook vraagt wat hij kan verwachten van mijn website dan moet ik diegene het antwoord nu nog grotendeels schuldig blijven en dat vind ik stiekem heel prettig.

Totale vrijheid! Zonder vaste koers dobber ik in de rondte en kan ik alles delen wat me raakt, inspireert, tot nadenken aanzet en doet glimlachen. Als je je zintuigen op scherp zet valt er veel moois te ontdekken en mooie dingen moeten gedeeld. Never stop wondering!

 

 

You may also like

5 Comments

Coen December 25, 2012 at 10:16 am

De eerste stap is gezet en wens je veel succes met dit mooie cadeau van Rene.
Laat de wereld zien je bent!!
Kus.

Reply
Moon December 28, 2012 at 11:54 am

Was heel leuk feestje, lieve Mel!
Maar nu kijk ik uit naar je eerste echte bijdrage op je eigen blog. Werk aan de winkel, schat.

Liefs Moon

Reply
andrea January 2, 2013 at 12:47 pm

Tanti auguri piccolintje 🙂
Hai un bellissimo sito, molto nel tuo stile. baci

Reply
Michael January 2, 2013 at 7:46 pm

a journey of a thousand miles starts with a single step!
x

Reply
Jantien January 2, 2013 at 10:13 pm

Wat een mooi kado, succes met vullen, ik kijk er naar uit, je schrijft leuk.

Reply

Leave a Comment